Cabinete asociate Popa & Rus

Specialisti in Insolventa, Reorganizare Judiciara, Faliment

cristi popa 1x1

rus 1x1Servicii Cabinete Asociate de Practicieni în Insolvență Popa & Rus :

Reorganizare judiciară;

Administrare judiciară;

Lichidare voluntară;

Lichidare judiciară;

Faliment;

Vânzări de bunuri mobile/imobile din portofoliul societăților în insolvență.

      De asemenea oferim consultanță pentru persoane aflate în dificultate financiară, respectiv: societăților comerciale, grupurilor de interes economic și altor persoane juridice de drept privat care desfășoară activități economice.

Cabinetele Asociate de Practicieni în Insolvență Popa & Rus,  este membru activ al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, cu o vechime de peste 10 ani în activitatea de practicieni în insolvență, desfășoară activități specifice procedurii insolvenței, cu preponderență în domeniul reorganizării și lichidării judiciare.

Partenerii Cabinetelor Asociate de Insolvență – Popa & Rus, am decis să participăm activ la vitalizarea și însănătoșirea mediului de afaceri din România, să formăm o echipă capabilă să identifice și să implementeze în timp real soluții economico-juridice complexe necesare pentru a parcurge cu celeritate și profesionalism etapele unui proces de insolvență, reorganizare și/sau lichidare judiciară.

Astăzi, după ani de acumulare și consolidare, ne prezentăm în fața dumneavoastră profesioniști și experimentați, o echipă puternică de practicieni în insolvență, consultanți fiscali, avocați, auditori, experți contabili, evaluatori, juriști și economiști, care colaborează eficient în parcurgerea procedurilor de reorganizare judiciară și lichidare voluntară a numeroase societăți din România, unele dintre acestea fiind nume de referință în economia zonală.

Succesul societății este asigurat de profesionalismul, corectitudinea și loialitatea unei echipe de 9 membri, din care 4 practicieni în insolvență, juriști, economiști, auditori și experți contabili.

 • Portofoliu total250 proceduri;
 • Portofoliu actual60 proceduri;
 • Valoare active portofoliu actualaproximativ 15.000.000 euro;
 • Distribuiri în 2014peste 1.000.000 euro;
 • Extindere teritorială1 filială în țară: București, str. Parângului nr. 76, Sector 1.

În cadrul procedurii prevăzute de Legea nr. 85/2006 și Legea 85/2014, principalele servicii pe care societatea noastră le poate oferi pot fi structurate după cum urmează:

 • întocmirea unui raport de analiză detaliată a societății debitoare;
 • întocmirea proiectului sau a planului de reorganizare și supravegherea realizării acestuia în cele mai bune condiții;
 • întocmirea analizelor economico-financiare necesare stabilirii cauzelor care au dus la starea de încetare de plăți și a previzionării posibilităților de redresare;
 • conducerea sau supravegherea activității societății debitoare;
 • întocmirea proiectului de plan de lichidare;
 • valorificarea, în cadrul unui sistem de marketing deosebit de eficient, a activelor societății aflate în insolvență;
 • conducerea activității de lichidare a bunurilor societății.

Leave a Comment